Αυτή είναι μία εύκολη σάλτσα που πάει καταπληκτικά με ψάρια στην θέση του παραδοσιακού λαδολέμονου.
Υλικά
- 3 κουταλιές γιαούρτι
- 5 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Χυμός από μισό λεμόνι
- 3-4 κουταλιές φύλλα εστραγκόν ψιλοκομμένο
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μας σε ένα μπολ ή ακόμα καλύτερα χτυπάμε καλά όλα τα υλικά μας σε ένα επεξεργαστή τροφίμων.
Το βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες τουλάχιστον, το σερβίρουμε με τα ψάρια μας, τηγανητά ή ψητά.